Republikeinen richten vizier op Hillary

Republikeinen hebben over het algemeen een hekel aan Bill Clinton. Maar als er iemand is die ze nog meer haten, is het wel zijn vrouw Hillary. De Republikeinse oorlogsmachine draait alweer op volle toeren, en Hillary is hun favoriete slachtoffer.

Volgens Mitt Romney, de voormalige gouverneur van Massachusetts, zal Hillary de Amerikaanse overheid groter en groter willen maken. En daar houden de Amerikanen niet van. “Een grote overheid met hoge belastingen, een welzijnsstaat dus”, aldus Romney. John McCain is het daar helemaal mee eens, volgens de Senator uit Arizona gaat Hillary onverantwoord om met belastingcenten. Rudy Giuliani doet er nog een schepje bovenop, volgens hem is ze niet strijdvaardig genoeg in de oorlog tegen het terrorisme.

Hillary Clinton brengt bij veel Amerikanen gemengde gevoelens naar boven. Bij Democraten is ze geliefd, terwijl veel Republikeinen haar bloed wel kunnen drinken. De helft van de VS heeft een positive indruk van haar, terwijl de andere helft haar als negatief ervaart.

Lees ook:Rondje langs de belangrijke staten
Lees ook:Overzicht van peilingen in vier staten
Lees ook:Pennsylvania: Giuliani en Clinton aan de leiding
Lees ook:New York gaat massaal voor Giuliani en Clinton
Lees ook:Clinton en Giuliani aan kop in Calofornia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.