Brandweerlieden volgen Giuliani tot New Hampshire

De man die zichzelf als "held" neerzet vanwege zijn acties na de aanslagen van 9/11, wordt nu achtervolgd door zijn eigen prestaties. Brandweerlieden die betrokken waren bij de bloedige aanslagen achtervolgen Giuliani om, naar hun mening, "de echte waarheid" eindelijk naar buiten te brengen.

De brandweerlieden, waarvan er twee zelfs hun zoon hebben verloren tijdens de terroristische aanslagen, noemen zichzelf "9/11 Firefighters and Families". Hoewel de groep al tijden kritiek uit op de "werkelijke" prestaties van Giuliani, zijn ze hem nu gevolgd naar de belangrijke staat New Hampshire.

Als de voormalige burgemeeter van New York dacht dat deze group hem uiteindelijk wel met rust zou laten, heeft hij het dus verkeerd.

De groep beschuldigd de Republikein ervan dat hij de dood van hun collega's gebruikt om zichzelf in het Witte Huis te krijgen. Ook zou hij feiten bewust verdraaien.

"De mensen verdienen de feiten, een waar verhaal van wat er is gebeurd", aldus Sally Regenhard, wiens zoon tijdens de aanslagen om het leven kwam. "We willen dat mensen de waarheid achter Rudy Giuliani kennen, die als een valse held zichzelf tot president wil laten kiezen."

Lees ook:Brandweerlieden tegen Giuliani
Lees ook:Giuliani onder vuur na 9/11-uitspraak
Lees ook:Brandweerlieden steunen Dodd
Lees ook:Giuliani lanceert reclamespotje in New Hampshire
Lees ook:Romney: Giuliani zorgt voor toestroom illegalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.