Een leuke (en gratis) ontmoeting

De tweede avond in Vegas leverde een bijzonder weerzien op. We kwamen Bas en Bas tegen. Tja, hoe vaak kom je je vrienden zomaar tegen in de USA?

Oké, echt toevallig was het niet. We wisten dat Bas Schmidt en Bas Maarschalk er zouden zijn. Ze maken dezelfde route als ons, alleen begonnen ze in San Francisco. In Vegas kruisden onze wegen, en deze ontmoeting was dan ook gepland.

De twee boys bezochten naast San Francisco ook al de Sequoia bomen en Death Valley. Al hun verhalen hierover maakten ons extra warm voor het vervolg van onze reis.

Na samen – inmiddels vormden we een groep van acht – meerdere casuno’s bezocht te hebben gingen we naar het MGM Grand. Hier kon je de bekende leeuwen van filmmaatschappij MGM bekijken (foto’s). Je kon er zelfs onderdoor lopen. De grote vraag is; van welk lichaamsdeel maakt Robin een foto?

Daarna besloten we in MGM de eerste de beste bar op te zoeken en de voorraad Heineken te plunderen. Na een zeer strenge controle op onze mooie ogen moest Robin uiteindelijk als enige zijn ID laten zien. “He’s the baby one”, aldus de ober. Hoewel hij 21 was waren die vervelende Amerikanen niet overtuigd: iedereen moest op controle. Alleen ik was m’n ID vergeten. “But I look old enough, right?”, zei ik. Gelukkig was hij dat met me eens.

Het eten was eindelijk fatsoenlijk, hoera! Ik nam samen met Bas de enorme Ceasar’s Salad met Grilled Chicken. Heerlijk. Eindelijk iets van kwaliteit.

En de gratis ontmoeting? Tja, de rekening kwam uiteindelijk op een sloridge $300,- uit. Gezien Rob met zijn creditcard betaalde gaven Bas en Bas hun $80,- aan hem. Deze besloten we aan de roulettetafel in te zetten: alles op rood. Uiteindelijk gingen we met $240 weg. Wij zessen hadden dus gratis gegeten. En het was nog lekker ook.

Lees ook:Met volle tassen in een bruisende stad
Lees ook:Een vruchtbare start in Las Vegas
Lees ook:Al ‘sightseeing’ terug naar Las Vegas
Lees ook:Terug naar het Amerikaanse ‘heartland’
Lees ook:LA Dodgers: 12, Cincinnati Reds: 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.