Op naar San Diego, op naar SeaWorld

Na vijf dagen hebben we LA achter ons gelaten. Na ruim een uurtje rijden kwamen we aan in San Diego, om vervolgens direct door te gaan naar SeaWorld.

De temperatuur was nog steeds ideaal voor zo’n waterpark: 27 graden. Ook in deze nieuwe stad kunnen we dus blijven genieten van topweer.

Eenmaal aangekomen in het park, om twaalf uur ‘s middags, begon de dag pas echt. We genoten van alle attracties, maar in het bijzonder van de Shamu-show (Shamu staat voor Orka) en de dolfijnenshow (foto’s). Tevens was het indrukwekkend de Orka’s van dichtbij te kunnen kijken in hun bassin (foto’s).

Een leuk moment voor mij, Rene en Mario was de wildwaterbaan Atlantis. Alleen Robin, Dale en Rob durfden het aan. Wat ze echter niet wisten is dat wij beneden (foto) op ze wachtten om ze vervolgens met waterkanonnen te kunnen beschieten. Conclusie: ze kwamen er drijfnat uit (foto’s).

Ik zou iedereen die hier in de buurt komt SeaWorld zeker aanraden. Niet alleen omdat het park groot, leuk en mooi is, want dat zijn alle Amerikaanse parken. Maar vooral de Shamu-show, met de gigantische Orka’s, maakt enorm veel indruk. In Nederland is er simpelweg niets vergelijkbaars.

Vandaag is het tijd voor ons zoveelste – en laatste – park: San Diego Zoo. We verheugen ons op deze wereldwijd bekende dierentuin.

Lees ook:SeaWorld hervat show met orka’s
Lees ook:Een waterig bezoek aan Universal Studio’s
Lees ook:Wat gebeurt er met orka Tilikum?
Lees ook:“Maak de video alstublieft niet openbaar”
Lees ook:‘Veel slachtoffers door wilde dieren in pretparken’

Eén reactie op “Op naar San Diego, op naar SeaWorld

  1. Dennis

    Rob, leef je ook nog?! Het was dus een spetterende dag ;-) zo te lezen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.