Starbucks stapt over op alcohol

Van cafeïne naar alcohol. De koffieketen is van plan om eigen cafe’s te openen waar bier en wijn wordt geserveerd.

Sterker nog: het bedrijf is hier al mee begonnen. In Seattle is de eerste Starbucks geopend waar regionale wijn- en biersoorten worden geserveerd. Teven kunnen er allerlei soorten kaas besteld worden.

Als het aan de top van Starbucks ligt moet de winkeleten meer “een deel van de buurt” uit gaan maken. Daarom moet het bedrijf, dat volgend jaar dertig jaar bestaat, cafe’s openen waar de hele wijk samenkomt om alcohol te nuttigen.

Uit onderzoek blijkt dat 70% van de Amerikaanse klanten Starbucks voor twee uur ‘s middags bezoeken. Het zou dus geen kwaad kunnen om een stimulans te creëren waardoor meer mensen ‘s avonds langskomen.

Lees ook:Starbucks gaat opleidingen betalen voor personeel
Lees ook:Burger King gaat aan het bier
Lees ook:Starbucks herpakt zich in ‘ijsoorlog’ met concurrenten
Lees ook:Voorlopig nog geen homo’s in het leger
Lees ook:NASA schiet Toyota te hulp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.