Organen van Christina naar meisje in Boston

Soms komt er uit een tragedie toch nog iets goeds voort: enkele organen van Christina Green (9), het meisje dat omkwam tijdens de schietpartij in Tucson, zijn geschonken aan een meisje in Boston.

Dit heeft haar vader Jack tegenover de Boston Globe bevestigd. Hoewel de vader verder geen details te horen heeft gekregen zei hij dat het nieuws over de transplantatie hem “een zeer goed gevoel” gaf.

“Zelfs na haar dood heeft mijn dochter nog een goede daad verricht, aldus Jack. Volgens hem is Christina altijd een “heel sociaal en betrokken” meisje geweest. Op school was ze onlangs verkozen tot klassenvertegenwoordiger.

Christina kwam ter wereld op 11 september 2001. In een interview met CBS News zei haar vader daarover: “You know, I’ve said it before, but the bookends of her life — she came into the world on a tragedy on 911, and she went out on this tragedy yesterday in Arizona.”

Lees ook:“Doodstraf voor moordenaar”
Lees ook:Palin krijgt hulp van McCain, én haar ouders
Lees ook:Ook de kids gaan mee op campagne…
Lees ook:Giuliani’s dochter steunt Obama
Lees ook:Problemen voor Palin; dochter Bristol (17) toch zwanger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.