73-jarige man ontslagen voor weggeven van eten aan zwerver

amerika

Een 73-jarige Vietnamveteraan besloot afgelopen weekend een gratis muffin weg te geven aan een dakloze man. Zijn werkgever was hier echter niet over te spreken en besloot de beste man op straat te zetten.

Joe Koblenzer, de man in kwestie, werkte al drie jaar voor het Cracker Barrel restaurant in Sarasota (Florida). Hij had hiervoor al twee keer eerder een waarschuwing gekregen: eenmaal voor het consumeren van drinken onder werktijd, en eenmaal voor het weggeven van gratis koffie (iets wat hij zelf ontkent).

Koblenzer zelf is niet boos op het bedrijf, maar wel teleurgesteld en voegt eraan toe dat het bedrijf wel in haar recht staat. Volgens Cracker Barrel was het echter al de vijfde overtreding van de Vietnamveteraan die vanwege zijn karige pensioen een extra baan nodig heeft.

Op de vraag of hij het nog een keer zou doen was Koblenzer echter duidelijk: “Zeker weten, er komt een moreel aspect bij kijken, iets menselijks. Ik zou het zo weer doen.”


Lees ook:‘BP werkt informatieverstrekking tegen’
Lees ook:Nieuwe klappen voor Toyota
Lees ook:Toyota hangt miljoenenboete boven het hoofd
Lees ook:“Khadaffi moet dood”
Lees ook:Libië: what’s next?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.