Kerst komt vroeg in Hollywood

Om geen geld te verliezen komen de kerstfilms altijd al half november in de bioscoop. Dé kraker van dit jaar: de klassieker A Christmas Carol.

De film is door Disney in een nieuw jasje gestoken en is een heuse 3D-film geworden. Met de succesvolle komiek Jim Carrey als hoofdrolspeler hoopt Disney dat de bioscopen vol zullen stromen voor deze tijdloze klassieker.

Want dat iedereen het verhaal al kent lijkt de pret vooralsnog niet te drukken. Het afgelopen weekend kwam de film op één binnen van de lijst met best bezochte films. In totaal haalde de remake van het kerstverhaal dertig miljoen dollar binnen.

Hiermee verdringt de film This Is It naar de tweede plaats. De film van Michael Jackson haalde ruim dertien miljoen dollar op.

Voor degene die de komende weken naar de film willen: dat kan. Sinds deze week draait hij ook in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hier de trailer van A Christmas Carol:

———

Nieuw: Amerika.blog.nl op Twitter! Krijg dagelijks de belangrijkste berichten van deze blog via je Twitter-account. Ga naar twitter.com/raymondmens en meld je aan.

Lees ook:Nieuwe Twilight-film stormt bioscopen binnen
Lees ook:Alice in Wonderland scoort bij 3D-bioscopen
Lees ook:Disney-klassiekers maken furore op internet
Lees ook:This Is It komt binnen op nummer één
Lees ook:Freddy Krueger populair in Amerikaanse bioscopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.