Romney heeft last van YouTube

Soms loopt het ene nieuws mooi over in het andere. Terwijl de Democraten gisteren gretig gebruik maakten van het eerste YouTube/CNN debat, heeft de Republikein Mitt Romney behoorlijk  last van de website.

Op de website circuleren films van hem waarin zijn standpunt ten aanzien van de abortuswetgeving nogal eens wisselt. Bijvoorbeeld in een filmpje van een debat met Ted Kenney, tijdens de Senaatsverkiezingen van 1988. Hierin is Romney kritisch over de abortuswetgeving in Massachusetts. Tijdens een ander filmpje uit 1994, van het debat voor het gouverneurschap van diezelfde staat, zegt hij weer dat hij voor abortus is. Vandaag de dag is de kandidaat tegen.

Romney probeert inmiddels in allerlei interviews uit te leggen wat zijn standpunt nou wel is, maar de vraag is of dat lukt. Slim is hij wel, hij probeert YouTube namelijk ook te gebruiken. Zo heeft hij inmiddels zelf een fimlpje opgenomen waarin hij zijn standpunt uitlegd. Hij is tegen abortus, maar vindt dat iedereen zelf zijn eigen keuze mag maken. Zoek het zelf maar uit dus.

Hieronder het fragment uit het debat van 1988.

Lees ook:YouTube is lastig, maar vooral ook handig
Lees ook:Hillary wint CNN/YouTube-debat
Lees ook:Kandidaten maken zich op voor YouTube debat
Lees ook:Ron Paul schrijft YouTube-wedstrijd uit
Lees ook:Republikeinen clashen in YouTube-debat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.