Giuliani’s dochter steunt Obama

Rudy Giuliani met zijn kinderenDat de kinderen van Giuliani niet zo goed met hun vader overweg kunnen is al langer duidelijk, maar blijkbaar zijn ze het ook niet eens over de politieke keuzes van de Republikeinse kandidaat. Een journalist van een online magazine kwam erachter dat zijn dochter Barack Obama steunt.

Op haar profiel op de site Facebook was Caroline Giuliani 'vrienden' met het profiel van Obama. Ook beschrijft ze zichzelf op dat profiel als "liberaal", iets wat haar vader in ieder geval liever niet genoemt wordt. Carloline Giuliani heeft haar connectie met Obama inmiddels verwijderd nadat de berichten naar buiten kwamen.

Giuliani staat op een slechte voet met zijn beide kinderen. Hun moeder, waar hij van gescheiden is, kreeg die scheiding publiekelijk via een persconferentie te horen. Zijn kinderen zouden hem dit niet vergeven hebben. Volgens Amerikaanse media was Giuliani vorig jaar wel op de diploma-uitreiking van zijn dochter, hij zat echter op de achterste rij en zou niet met haar gesproken hebben.

Ook met zijn zoon heeft hij weinig contact. Die liet onlangs weten niet mee te doen aan de campagne van zijn vader, hij had het te druk met golfwedstrijden.

Lees ook:Giuliani: laat mijn familie met rust
Lees ook:Ook de kids gaan mee op campagne…
Lees ook:Problemen voor Palin; dochter Bristol (17) toch zwanger
Lees ook:Organen van Christina naar meisje in Boston
Lees ook:Kinderen op persconferenties; een slechte combinatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.