Stel je vraag aan Bill Clinton

De voormalige president is druk in de weer met zijn Clinton Global Initiative (CGI). Deze organisatie zet zich in voor medicijnen en andere hulpverleningen aan derdewereldlanden. Binnenkort houdt Clinton weer een bijeenkomt met CEO’s, wereldleiders en wetenschappers om de koppen bij elkaar te steken. En ze beantwoorden vragen van YouTube-gebruikers.

Iedereen die dat wil kan zijn of haar vraag stellen aan de deelnemers van het evenement.

En dat zijn niet de minste. Zo behoren Bill Gates, Al Gore, Bono en Tony Blair tot vaste bezoekers van dit jaarlijkse evenement. Via zijn eigen YouTube-kanaal liet de president weten dat iedereen zijn vragen aan deze deelnemers kan stellen door simpelweg een video te uploaden:

Het CGI is inmiddels actief in tientallen landen. De organisatie kreeg vooral veel lof toen het met behulp van de farmaceutische industrie tientallen medicijnen tegen AIDS gratis verspreidde in Afrika.

Bedrijven en politici mogen alleen deelnemen aan Clintons conferentie wanneer ze vooraf toezeggen een forse bijdrage te leveren. Dit zorgt ervoor dat Clinton altijd tientallen miljoenen weet op te halen.

Lees ook:Heel Washington gaat de barricade op
Lees ook:President Clinton geeft gulle gevers vrij
Lees ook:Eerste preventieve AIDS-medicijn komt op de markt
Lees ook:Ook president Clinton schuift aan bij Dave
Lees ook:‘Harry and Louise’ zijn terug

0 reacties op “Stel je vraag aan Bill Clinton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.