Tiger Woods maakt het goed

Even was de sportwereld in shock: niemand minder dan Tiger Woods raakte vannacht betrokken bij een auto-ongeluk. Gelukkig is de sportlegende vrijwel ongedeerd gebleven.

De golfer hield slechts enkele kneuzingen aan het ongeluk over. Dit was aanvankelijk echter niet duidelijk. De Highway Patrol-dienst van Florida, die als eerste ter plaatse was, bracht naar buiten dat de golfer “serieuze verwondingen” had en in allerijl naar het ziekenhuis werd gebracht.

Hierdoor dachten veel Amerikaanse media dat de sporter er zeer slecht aan toe was. “Maar”, zo zeiden de lokale autoriteiten, “wij noemen alle verwondingen serieus.” Kortom: loos alarm.

Toch had het ongeluk redelijke proporties. Een bewoonster die de klap hoorde rende naar buiten en trof Woods liggend op de grond aan, terwijl zijn vrouw hem probeerde te verzorgen. De golfer, die bewusteloos was, werd vervolgens direct naar het ziekenhuis gebracht. Een paar uur later mocht hij weer naar huis.

———

Nieuw: Amerika.blog.nl op Twitter! Krijg dagelijks de belangrijkste berichten van deze blog via je Twitter-account. Ga naar twitter.com/raymondmens en meld je aan.

Lees ook:“Tiger Woods is verslaafd aan seks”
Lees ook:Tiger Woods houdt de gemoederen flink bezig
Lees ook:Sponsoren laten Woods links liggen
Lees ook:Tiger Woods verder op de hak genomen…
Lees ook:Tiger Woods blijft de gemoederen bezig houden

0 reacties op “Tiger Woods maakt het goed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.