Update: stel was niet uitgenodigd

Wat een verrassing. Uit nader onderzoek blijkt dat het tweetal dat vorige week het Witte Huis binnendrong niet uitgenodigd was. Eerder claimde het echtpaar Salahi nog van wél.

Het stel, dat inmiddels bekend staat als de White House Party Crashers, drong het Witte Huis binnen tijdens het staatsdiner voor de Indiase premier, en dat terwijl ze niet op de gastenlijst stonden. De Secret Service, die de president moet beschermen, moest diep door het stof.

In een reactie zei het stel echter wél uitgenodigd te zijn. Dit blijkt nu niet zo te zijn. Hoewel het echtpaar probeerde binnen te komen, en iemand op het Witte Huis dat ook probeerde te regelen, mailde die het echtpaar voorafgaand aan het diner dat er helaas geen plek meer voor ze was. Het echtpaar Salahi zegt dat ze die mail niet ontvangen hebben.

De vraag is nu: is het een onschuldig misverstand of heeft het echtpaar een belangrijke grens overschreven? Amerikaanse media raken er niet over uitgepraat:

———

Nieuw: Amerika.blog.nl op Twitter! Krijg dagelijks de belangrijkste berichten van deze blog via je Twitter-account. Ga naar twitter.com/raymondmens en meld je aan.

Lees ook:Witte Huis-crashers: we waren uitgenodigd
Lees ook:Geheime dienst: onderzoek naar ongenode gasten
Lees ook:Indringers Witte Huis willen ‘cashen’
Lees ook:Wie gedroeg zich het slechtst in 2009?
Lees ook:Cheney waarschuwt voor “zwakke” president

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.