Jay, Oprah en Dave verbazen tv-kijkers

Gisteren werd Amerika’s grootste sportwedstrijd uitgezonden: de Super Bowl. Tijdens het evenement trekken de commercials evenveel bekijks als de wedstrijd zelf. Presentatoren Jay Leno, Oprah Winfrey en David Letterman wekten de meeste verbazing.

De drie waren samen in een commercial te zien ten behoeve van Letterman’s Late Show.

Ieder jaar zetten bedrijven alles op alles om de leukste commercial voor de pauze van de Super Bowl te maken. Meer dan honderd miljoen Amerikanen kijken immers naar de wedstrijd; met tarieven van tientallen miljoenen voor een spotje van 30 seconden tot gevolg.

In de meest spraakmakende commercial van dit jaar speelden niemand minder dan Jay Leno, Oprah Winfrey en David Letterman een rol. Oprah en Letterman spelen een getrouwd stel, die hun ‘goede vriend’ Leno op bezoek hebben:

De commercial komt na weken van commentaar van Letterman over zijn concurrent Leno. Die had op tv-zender NBC een knallende ruzie met collega Conan O’Brien, die hierdoor de zender moest verlaten.

Overigens is de commercial een vervolg op een reclamespotje van vorig jaar. Toen speelden Oprah en Letterman ook al een getrouwd stel dat de Super Bowl aan het kijken was. Toen schepte de commercial evenveel verbazing omdat de twee presentatoren ruzie zouden hebben. Zoals te zien is was dat niet het geval:

Lees ook:Justin en Ozzy samen in commercial
Lees ook:Letterman ziet kijkcijfers omhoog schieten
Lees ook:Jay Leno huilt uit bij Oprah
Lees ook:Wie mag de Super Bowl crashen?
Lees ook:Amerika’s favoriete tv-ster: Mark Harmon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.