John Mayer biedt excuses aan

De zanger gebruikte in een recent interview het ‘n-woord’, oftewel: hij zei “neger”. En dat kan in de VS natuurlijk niet.

Op Twitter laat John Mayer weten dat het hem “spijt” dat hij het controversiële woord gebruikt heeft. “Het is arrogant van mezelf”, aldus de succesvolle zanger. “Het was stom om te denken dat ik dit woord intellectueel kon gebruiken, want met een woord dat zo’n emotionele lading heeft is dat onmogelijk.”

Mayer gebruikte het woord in een interview over zijn relaties met Afro Amerikaanse vrouwen. De rocker zou zich moeilijk “helemaal kunnen geven” aan deze vrouwen. Om dit te beschrijven had hij het woord “neger” nodig.

Hoewel Mayer vaker opmerkelijke uitspraken in interviews doet biedt hij hier nooit zijn excuses voor aan. Kennelijk vond hij het nodig om deze keer een uitzondering te maken.

Overigens zei één van zijn followers op Twitter dat Mayer misschien beter een afkickkliniek kan bezoeken voor zijn rare uitspraken. “Er bestaat geen afkickkliniek voor eikels”, reageerde Mayer vervolgens.

Lees ook:Rihanna zet Amerikaanse media aan het denken
Lees ook:Nieuwe Huckleberry Finn zorgt voor opschudding
Lees ook:Kanye West biedt Bush excuses aan
Lees ook:De woordkeuze van de kandidaten
Lees ook:Vrouwen verdeeld over Hillary

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.