FOX News versus president Obama

President Obama verscheen voor het eerst sinds maanden weer op FOX News; hiermee kwam kwam de boycot van deze zender tot een eind. Maar het interview verliep niet altijd even gemakkelijk.

Terwijl de president vooral geïnteresseerd was in de inhoud van zijn hervormingsvoorstel voor de zorg, wilde de presentator enkel praten over de de manier waarop het voorstel tot stand kwam.

Van de achterkamertjespolitiek in het Congres tot en met de speciale deals die er met enkele senatoren werden gesloten; het was allemaal de schuld van president Obama. Uiteraard zag de president dit zelf anders.

Het interview illustreerde exact waarom het Witte Huis FOX News de afgelopen maanden uitsloot van belangrijke interviews. De conservatieve zender zou slechts één doel hebben: het neerhalen van Obama’s presidentschap. FOX News zegt enkel “zeer kritisch” te zijn.

Maar goed, oordeel zelf. Bekijk hieronder het eerste deel van het interview van de president, dat uiteraard volledig in het teken stond van de gezondheidszorg:

Lees ook:“FOX News is geen nieuwsorganisatie”
Lees ook:President Obama brengt slotoffensief naar FOX
Lees ook:Conflict met FOX News loopt verder op
Lees ook:Wie zei wat op zondag; 1 november
Lees ook:FOX News volgt de PVV met “linkse mediaprijs”

3 reacties op “FOX News versus president Obama

  1. de schoolmeester

    Wat heb je aan de werelds grootste democratie als ze hun eigen bevolking laten verrekken als ze niet goed verzekerd zijn. Is dit dan onze grootste vriend????

      /   Beantwoorden  / 
  2. Whimpey

    @schoolmeester.
    Wat betekent het woord democratie als je mensen, die zichzelf niet willen/kunnen verzekeren, dan maar verzekert op kosten van een ander, zonder die ander daar zeggenschap in te geven?

      /   Beantwoorden  / 
    1. frank bikker

      Ieder dient verplicht verzekerd te zijn naar draagkracht en degenen die wat meer kunnen betalen, dienen een solidariteitsbedrag te storten. Er is een term voor, maar die schiet me op dit moment niet te binnen.
      -
      In een democratie dienen de mensen zich redelijk geborgen te kunnen voelen. Daar hoort een basisgezondheidszorg ook bij.
      -
      Zo niet dan krijg je een vorm van clientisme of een onderklasse. (cq ontevredenen)

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.