Rumoer rond vierde iPhone neemt opnieuw toe

Amerikaanse media raken maar niet uitgepraat over de vierde iPhone. Vooral op het internet wordt er druk gespeculeerd: hoe ziet het apparaat eruit? Kan je ermee videobellen? Hoeveel geheugen heeft het?

De nieuwste speculaties werden in het leven geroepen door foto’s die zijn opgedoken. Hierop is een onbekende iPhone te zien die iemand in een bar heeft achtergelaten.

Apple bevestigt uiteraard niet dat het om de nieuwe iPhone 4G gaat. Bovendien is die naam nog niet eens zeker; mogelijk wordt het apparaat de iPhone HD of simpelweg iPhone 4 genoemd.

Wel is het vrijwel zeker dat de nieuwe ‘telefoon’ de mogelijkheid tot videobellen krijgt. Tevens zal zowel het scherm als de camera van HD-kwaliteit zijn, zal het geheugen tot minstens 60GB worden opgeschroefd en wordt multitasking mogelijk.

Op de officiële eigenschappen van Apple’s nieuwste gadget moeten we echter nog even wachten; het apparaat zal hoogstwaarschijnlijk in juni worden gepresenteerd, waarna het in augustus op de markt zal verschijnen.

Lees ook:Steve Jobs presenteert de iPhone 4
Lees ook:‘iPhone 4 verschijnt nog dit jaar’
Lees ook:Politie neemt gevonden iPhone in beslag
Lees ook:Waar komt Apple mee aanzetten?
Lees ook:Uiteraard: Apple scoort met nieuwe iPhone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.