“Obama slechtste president in geschiedenis”

Deze uitspraak komt van Ben Quayle, een Republikeinse kandidaat voor het Huis van Afgevaardigden. De uitspraak heeft hem flink wat publiciteit opgeleverd, en dat kan hij goed gebruiken.

Want Quayle heeft concurrentie van maar liefst negen partijgenoten. Vandaar dat hij een dergelijk harde uitspraak nodig heeft om überhaupt op te vallen.

Vandaar dat Quayle junior keihard van leer trekt in de campagne. Zo zou het “socialistische beleid” van president Obama de American Dream voor nieuwe generaties verpest hebben.

Wel heeft hij zijn naam mee; hij is namelijk de zoon van Dan Quayle, van ’88 tot ’92 vice-president onder president Bush senior. Toch is dit geen voordeel; de reputatie van zijn vader, die tijdens zijn jaren als VP vooral opviel vanwege zijn stuntelige gedrag, is allesbehalve positief.

En dat is niet het enige dat hem negatieve reacties oplevert. Zo zou hij als forumlid actief geweest zijn op een racistische website. Ook is er kritiek op zijn campagne. Zo publiceerde hij een poster waarin hij als family man geportretteerd wordt. Maar wat blijkt: Quayle heeft helemaal geen kinderen…

Lees ook:Bush senior over zijn Medal of Freedom
Lees ook:Karl Rove verlaat president Bush
Lees ook:Giuliani onder vuur na 9/11-uitspraak
Lees ook:“Machtswisseling in Egypte”
Lees ook:‘Herverkiezing president vanuit Chicago’

Eén reactie op ““Obama slechtste president in geschiedenis”

  1. Alexander

    Heerlijk dat soort opmerkingen zoals dat ben meneer Quale. Behalve dat het tegenovergestelde waar is, doet hij daarmee afbreuk aan zichzelf..eigenlijk eer aan zichzelf…..
    Voor de duidelijkheid: Barack Obama is een van de beste presidenten allertijden.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.