Mitt Romney komt naar u toe deze zomer

Mitt Romney tankt tijdens een pauze zijn campagnebus bij (bron: Romney-campagne)

Voor inwoners van staten in het Amerikaanse “heartland” die nog geen kans hebben gezien om de Republikeinse presidentskandidaat Mitt Romney in het echt te zien, heeft de Romney-campagne een oplossing bedacht; Romney komt zelf langs.

“De Mitt Romney bus tour” doet 6 staten, allen zogenaamde “swing states”, aan in 5 dagen. Romney probeert met zijn bustour te benadrukken dat president Obama (die het land eveneens doorkruist, maar dan in een Boeing 747) geen aandacht heeft voor de zorgen van de gewone Amerikaan. De onvermidelijk Democratische staten (waar campagne voeren tijdverspilling is) die normaal gespoken op de busroute zouden liggen, worden zorgvuldig gemeden door Romney, waardoor hij enigszin omrijdt.

De bus van Romney wordt behalve door een bus met journalisten, gevolgd door een bus van de Democraten (“wij willen laten zien hoe de plannen van Romney de middenklasse onder de bus gooien”) en een Cadillac met een hond er boven op gebonden, om de kiezers te herinneren aan het “Seamus incident” waarin de familie Romney op weg naar hun vakantiebestemming, hond Seamus in een krat bovenop hun auto meenam op reis.

Lees ook:Peiling: Thompson naast Giuliani, Clinton blijft aan kop
Lees ook:Clinton en Giuliani aan kop in Calofornia
Lees ook:McCain aan kop, Romney en Huckabee vechten door
Lees ook:De tussenstand: Hillary Clinton en Mitt Romney aan kop
Lees ook:Democraten nek-aan-nek in Iowa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.