CNN scheldt Sarah Palin per ongeluk uit

Sarah Palin en John McCain met partners tijdens de presidentscampagne van 2008 (bron: Rachael Dickson)

Uit de categorie “Oops” een item op CNN van maandag, waarin het nummer “Stupid Girl” van Pink werd gedraaid, terwijl er tegelijkertijd een foto van voormalig kandidaat voor het vice-presidentschap Sarah Palin werd vertoond.

De actie veroorzaakte uiteraard veel reuring onder rechtse Amerikanen, die veelal de voormalige gouverneur van Alaska nog steeds als hun held beschouwen. Op Twitter en de website van concurrent Fox News werd CNN dan ook ogenblikkelijk van liberale vooroordelen beschuldigd.

CNN kwam snel met een verklaring, waarin de ongelukkige muziekkeuze werd betreurd. “Het nummer stond in geen enkele relatie tot de inhoud van het item en we betreuren dat deze indruk wel is ontstaan.,” zo liet de zender weten.

Overigens zei Dick Cheney, voormalig vice-president onder George W. Bush, (en toch niet bepaald een bevooroordeelde liberaal) afgelopen zondag in een interview dat hij het een fout vond van de toenmalige Republikeinse presidentskandidaat John McCain om Palin als zijn “running mate” te kiezen, omdat ze duidelijk niet tegen de taak was opgewassen.

Zie hieronder het bewuste fragment op CNN.

Lees ook:Cheney wist van niets…
Lees ook:Bush twijfelde over dumpen Cheney
Lees ook:Peiling: VP minder populair dan voorgangers
Lees ook:Joe Biden pikt het niet langer
Lees ook:Eerste schep in museum president Bush

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.