Massagraf met illegale immigranten ontdekt in Texas

Becton_Texas_cemetery

Een lugubere vondst in Zuid-Texas. Daar werd bij het Sacred Heart Burial Park in het dorp Falfurrias een graf aangetroffen met daarin ruim 100 lichamen van immigranten.

Politici uit het district eisen antwoorden van de verantwoordelijke partijen. “Het is verwerpelijk en respectloos. Geen enkel mensen verdient het om zo begraven te worden”, aldus een lokale politicus.

Het is niet ongewoon dat immigranten de risicovolle reis van Mexico naar Amerika niet overleven. Vaak sterven ze aan de gevolgen van uitdroging in gebieden van Texas waar weinig mensen komen. Brooks County, het gebied waar het dorp Falfurrias ligt, heeft een overeenkomst met een begrafenisondernemer genaamd Angel Howard-Williams. Dit bedrijf haalt alle lichamen op die worden gevonden en begraaft ze vervolgens.

Er wordt nu gekeken in hoeverre dit bedrijf medeplichtig is aan het massagraf dat werd gevonden in Falfurrias. Zelf verklaart het bedrijf dat het de gevonden lichamen altijd met respect behandeld en dat zij niet frauduleus hebben gehandeld.

Bron: Fox News

Lees ook:Watertekort bedreigt stad in Arizona
Lees ook:Nebraska getroffen door zware tornado’s
Lees ook:Geen overlevenden uit kolenmijn gehaald
Lees ook:Starbucks stapt over op alcohol
Lees ook:Opvallend veel hersentumoren in dorpje in Illinois

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.