Ron Paul haalt 5 miljoen dollar op

Ron PaulIn tegenstelling tot z'n collega's heeft Ron Paul de afgelopen maanden meer geld opgehaald dan voorheen. Het Congreslid maakte gisteren bekend dat er in het derde kwartaal maar liefst vijf miljoen dollar opgehaald is. Ook het campagneteam van de Republikein is flink in grootte toegenomen.

De Republikein, die op het internet mateloos populair is, haalde met z'n vijf miljoen dollar bijna twee keer zoveel op als in het voorgaande kwartaal. De Republikeinse koplopers, zoals Mitt Romney (10 miljoen) en Fred Thompson (8 miljoen), hebben dus niet eens zo gek veel meer opgehaald als hem. Bovendien hebben al zijn collega's, ook de Democratische, last van dalende donaties.

Paul wilt het geld vooral gaan gebruiken om zich, naast het internet, ook op andere media te manifesteren. Zo heeft hij op de televisie in Iowa al een aantal reclamespotjes ingezet.

De campagne van Paul neemt steeds serieuzere vormen aan. Z'n campagneteam, dat voorheen uit een man of tien bestond, is de afgelopen zomer vergroot naar maar liefst vierenveertig mensen. Het Congreslid zit dus duidelijk in een stijgende lijn.

Ik denk dat we nog veel van deze conservatieve Republikein zullen gaan horen. Voor Paul zijn de debatten, waarin hij vaak als winnaar uit de bus komt, erg belangrijk. Als hij daarin blijft schitteren kan hij alleen nog maar populairder worden.

Lees ook:Ron Paul: de zuinigste kandidaat
Lees ook:Ron Paul haalt 4,07 miljoen op, in een dag
Lees ook:Amerikaanse media niet onder de indruk van Paul
Lees ook:Ron Paul vestigt opnieuw record
Lees ook:Ron Paul, met miljoenen, blijft in de race

Eén reactie op “Ron Paul haalt 5 miljoen dollar op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.