Ron Paul vestigt opnieuw record

Ron PaulHet kan echt niet op met de campagne van Ron Paul. De Republikein haalde zondag in maar liefst een dag zes miljoen dollar op! Dit is meer dan het vorige record van 5,7 miljoen, toen nog door de Democraat John Kerry. En de campagne van Paul deed het de dag erna nog eens dunnetjes over.

De financiele teller van Paul, die op z'n website te volgen is, staat voor het vierde kwartaal al op ongeveer 20 miljoen dollaar. Hiermee zou hij best wel eens het meeste geld van alle Republikeinen gekregen kunnen hebben.

Maar liefst zes miljoen dollar stroomde er zondag dus binnen, geen enkele kandidaat – Democraat of Republikein – haalde ooit zoveel geld op in een dag. Een paar maanden terug haalde Paul ook al een megabedrag op in een dag, toen was dit ongeveer 4 miljoen dollar.

De dag later was het feest overigens nog niet voorbij, toen werd er nog eens 360.000 dollar opgehaald. Kinderspel met het vorige bedrag, maar desalniettemin veel geld.

De Republikein wil het bedrag "wijs besteden", wat waarschijnlijk betekent dat hij het in Iowa en New Hampshire wilt inzetten. Een paar weken terug zei hij al dat hij "geen idee had" hoe hij al dat geld moest uitgeven, dat wordt nu natuurlijk alleen maar lastiger.

Een ding is zeker: als z'n collega's nog niet zenuwachtig waren, zijn ze het nu wel.

Lees ook:Ron Paul haalt 4,07 miljoen op, in een dag
Lees ook:Ron Paul: de zuinigste kandidaat
Lees ook:Ron Paul haalt 5 miljoen dollar op
Lees ook:Democraten halen opnieuw meeste dollars op
Lees ook:Obama vraagt z’n donoren Clinton te helpen

Eén reactie op “Ron Paul vestigt opnieuw record

  1. Jan

    Hij moet in ieder geval een stuk serieuzer genomen worden door de andere kandidaten en de pers. Want dit is nu toch wel een trend aan het worden.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.