Opnieuw beledigende mail uit Hillary-kamp

Hillary ClintonToch raar, al die beledigende mailtjes die vanuit het Clinton-kamp verstuurd worden, en er is niemand die weet waar ze precies vandaan komen. In Iowa voor de tweede keer een medewerker van Hillary Clinton ontslagen omdat ze dubieuze mails over Barack Obama zou hebben verstuurd.

In de mail, die vanuit het partijkantoor in Iowa naar vele duizenden Democratische kiezers werd verstuurd, werd ronduit beweert dat Obama een "Moslim is die misschien de Verenigde staten wel zou willen vernietigen". Juist ja, volgt u het nog?

"Laten we allemaal waakzaam zijn ten aanzien van Obama's race om het Witte Huis", valt er te lezen in de mail. "Forward deze mail naar iedereen die u kent. De Moslims willen de Verenigde Staten van binnenuit vernietigen, en wat is een betere manier dan vanuit het hoogste ambt te beginnen", aldus de e-mail.

Een behoorlijk laagdrempelige beschuldiging dus. Het campagneteam van Obama wilde niet eens reageren. Het team van Hillary Clinton wel, die noemen de acties "beledigend" en "schandalig".

Obama, die zelf zegt een fervent Christen te zijn, wordt al jaren in verband gebracht met Moslims.

Hillary Clinton is inmiddels ook in actie gekomen. De medewerker die alle e-mails overziet is gevraagd om op te stappen, nadat het nu al de tweede keer is dat een dergelijke mail de rondte doet. Eerder werd er al een medewerkster ontslagen nadat ze beledigende mails over Obama had verstuurd.

Het is in ieder geval gezellig in de Democratische partij.

Lees ook:Clinton-kamp: inhalerende Obama is probleem
Lees ook:Jury beraadslaagt al week over lot John Edwards
Lees ook:Onduidelijkheid rond Clinton’s geheime documenten
Lees ook:Richardson begrijpt ruzie Clinton/Obama niet
Lees ook:Hillary weigerde Obama aan te pakken op “persoon”

2 reacties op “Opnieuw beledigende mail uit Hillary-kamp

  1. Martijn

    Het is heel triest maar ik vraag me serieus af of Hillary hier echt niets van wist.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Diane Red

    Dit gerucht lijkt aandacht te winnen. Ik ben nu eens benieuwd waar dit precies vandaan komt. Enige tijd geleden heb ik ergens gelezen dat het zogenaamde moslimverleden van Barack Obama te traceren valt uit zijn jeugdjaren in Indonesië, niet volledig ongeloofwaardig wanneer je bedenkt dat dit land een grote moslimbevolking kent.
    Tevens zou hij door zijn vaderskant met de Islam in aanraking zijn gekomen. Nu geloof ik niet dat Obama een moslimterrorist is, maar ik denk wel dat het belangrijk kan zijn om inzicht hierin te geven om voor eens en voor altijd deze geruchten te plaatsen. Het begint er steeds meer uit te zien echter dat religie een zeer belangrijke rol speelt en nog verder gaat spelen in deze verkiezingen. Doordat niemand van de kandidaten wezenlijk met een uitzonderlijk programma komt lijkt het er op dat men de kiezer nu meer dan anders dwingt te kiezen voor ras, persoonlijkheid, Mormoons, Christen of Moslim, het zou wel eens het gevolg kunnen zijn van teveel van hetzelfde.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.