‘Michelle Obama meest fascinerend persoon van 2009′

Ieder jaar maakt de gerenommeerde journaliste Barbara Walters een televisiespecial waarin Amerika’s tien meest fascinerende personen uit het afgelopen jaar bekend worden gemaakt. Dit jaar staat de First Lady op één.

Hoewel haar man president werd en deze week nog de Nobelprijs voor de Vrede accepteerde, komt hij niet in het rijtje voor. De First Lady staat op plaats één omdat ze, inderdaad: de meeste Amerikanen gefascineerd heeft.

Hoewel de andere negen Amerikanen ook bekendgemaakt zijn wordt van hun nog niet gezegd op welke plaats ze staan. Dat wordt pas bekend in het televisieprogramma, dat rond de kerst wordt uitgezonden.

Onder de andere negen “meest fascinerende” zijn politica Sarah Palin, zangeres Lady Gaga, FOX-presentator Glen Beck en de kinderen van Michael Jackson.

Opvallend is de naam van Jenny Sanford. Toen bekend werd dat haar man Mark Sanford, de gouverneur van North Carolina, een affaire had deed zij wat weinig politieke First Lady’s doen: ze verliet aan man. Hiermee heeft ze kennelijk veel vrouwen geïnspireerd.

———

Nieuw: Amerika.blog.nl op Twitter! Krijg dagelijks de belangrijkste berichten van deze blog via je Twitter-account. Ga naar twitter.com/raymondmens en meld je aan.

Lees ook:‘Olieramp meest gezocht’
Lees ook:Amerika vakantieland? Niet voor de Amerikanen…
Lees ook:Wie waarderen de Amerikanen het meest?
Lees ook:Michelle Obama is enige hoop van haar man
Lees ook:Michelle Obama verrast bezoekers met warm ontvangst

Eén reactie op “‘Michelle Obama meest fascinerend persoon van 2009′

  1. Laatbloeier

    Dat de kinderen van Michael Jackson als fascinerende personen gelden in het televisieprogramma van Barbara Walters kan ik me best voorstellen. Toch denk ik niet dat zij die kinderen ‘live’ in haar programma krijgt; dat staat de familie Jackson niet toe en terecht.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.