Opnieuw een deuk in de reputatie van Charlie Sheen

De acteur maakt het zichzelf niet makkelijk. Op de valreep van dit jaar werd hij deze week gearresteerd toen hij zijn vriendin met een mes bedreigde.

Sheen bracht de Eerste Kerstdag door in de gevangenis toen zijn vriendin op kerstavond het alarmnummer 911 belde. Nadat het stel beide teveel gedronken had kregen ze ruzie, waarna Sheen het nodig achtte een mes te trekken. Logischerwijs werd hij gearresteerd.

Het is de zoveelste keer dat de acteur, onder andere bekend van de succesvolle komedieserie Two and a Halve Man, dat in Nederland wordt uitgezonden op Veronica, negatief in de publiciteit komt.

Zo schold hij enkele jaren geleden zijn toenmalige vrouw, tevens de moeder van zijn twee kinderen, op haar voicemail uit voor een “Fucking Cunt”. Hier bood hij later zijn excuses voor aan. Tevens kwam in 2003 naar buiten dat Sheen meerdere keren hoeren bestelde, wat hem een totale rekening van 50.000 dollar opleverde.

———

Nieuw: Amerika.blog.nl op Twitter! Krijg dagelijks de belangrijkste berichten van deze blog via je Twitter-account. Ga naar twitter.com/raymondmens en meld je aan.

Lees ook:Sheen scoort met eigen webcast
Lees ook:Charlie Sheen spreekt; de Amerikanen luisteren
Lees ook:“Hallo Ohio”, of toch niet?
Lees ook:ABC scoort met interview Sheen
Lees ook:Charlie Sheen terug met nieuwe serie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.