Charlie Sheen terug met nieuwe serie

Charlie Sheen (bron: Joella Marano)

Hij was de populairste Amerikaanse tv-acteur van de afgelopen jaren, tot de studiobazen zijn bizarre gedrag begin vorig jaar meer dan zat waren en hem ontsloegen bij de serie Two And A Half Men, waar hij twee miljoen dollar per aflevering betaald kreeg. Zijn karakter “Charlie” legde daarna bruut het lootje na overreden te zijn door een metro-trein en zijn plaats werd ingenomen door Ashton Kutcher. Vanaf deze week is Charlie Sheen echter terug met een nieuwe serie: “Anger Management”.

In de serie speelt Sheen wederom een karakter genaamd “Charlie” (“Ik beloof de wereld dat dit de laatste keer is dat ik iemand speel die Charlie heet”, meldde de acteur tijdens een promotie-event), dit keer is “Charlie” echter een voormalige honkballer die in een vlaag van woede zijn carrière om zeep hielp en na daarvoor in therapie te zijn geweest zelf een hele rits bizarre types van woede beheersing-advies voorziet.

De producenten van “Anger Management” hebben verklaard dat ze er vertrouwen in hebben dat Sheen nu zijn merkwaardige gedrag achterwege laat en ook de sponsoren lijken in de rij te staan voor de nieuwe serie.

Na zijn ontslag ten gevolge van het niet, dan wel onder invloed verschijnen voor opnames en het meermaals uitschelden van de producenten, trok Sheen langs ieder programma dat hem wilde ontvangen en verrijkte het vocabulaire van de Amerikanen met termen als “winning!” en “tigerblood!”. De critici die vooraan stonden om te roepen dat de acteur hiermee zijn eigen carriere toch wel definitief om zeep had geholpen lijken nu echter ongelijk te krijgen.

Hieronder een teaser voor de nieuwe serie:

Lees ook:Sheen scoort met eigen webcast
Lees ook:Charlie Sheen spreekt; de Amerikanen luisteren
Lees ook:ABC scoort met interview Sheen
Lees ook:Opnieuw een deuk in de reputatie van Charlie Sheen
Lees ook:Amerika’s favoriete tv-ster: Mark Harmon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.