Sterren steunen de Democraten

Bruce SpringsteenOprah Winfrey, Tom Hanks, Jamie Foxx, Bruce Springsteen, Will Smith en Barbra Streisand. Het zijn slechts een paar van de celebs die zich openlijk in de strijd om het Witte Huis mengen. Niet als kandidaat natuurlijk, de sterren steunen openlijk hun favoriete kandidaat.

Bij de Democraten heeft Barack Obama flink wat donaties ontvangen van sterren. Zo kunnen onder andere Jamie Foxx, Oprah Winfrey, Jodie Foster, Tom Hanks en Will Smith tot zijn supporters gerekent worden. Ook Hillary Clinton doet het goed, zo wordt ze openlijk gesteund door onder andere Danny DeVito, Joely Fisher en eveneens Tom Hanks. Oliver Stone en Ben Stiller hebben beiden een donatie overgemaakt op de rekening van John Edwards.

Er zijn nog veel sterren te vergaren voor de Democraten. Zo weten we dat Bruce Springsteen, Barbra Streisand en Barry Gibb de partij aanhangen, wie kan hun steunbetuiging in de wacht slepen?

De Republikeinen zijn wat minder populair bij de sterren. Zo vinden we Adam Sandler en Steve Forbes onder de aanhangers van Rudy Giuliani, maar daar houd het dan wel mee op. De partij valt over het algemeen juist beter bij belangrijke zakenlui.

Lees ook:Tom Hanks steunt Obama, net als veel andere VIP’s
Lees ook:Amerikanen verdeeld over celebs in campagne
Lees ook:Hoeveel invloed krijgen de artiesten?
Lees ook:Washington maakt zich op voor Obama’s inauguratie
Lees ook:Bijzondere verlovingsfoto’s in New Jersey

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.