6 onvergetelijke reisbestemmingen in Noord-Amerika

Route 66, de Grand Canyon, New York; eenmaal een vakantie doorgebracht in Amerika blíjf je dit land maar ontdekken. Zo veel highlights en zo veel variatie, waardoor Amerika de ideale, veelzijdige bestemming is voor iedere reiziger. Of je nu een citytrip naar de Big Apple wilt maken of een rondreis door het Westen van Amerika op de planning hebt staan.

grand-canyon

Tenzing travel is gespecialiseerd in Noord-Amerika en biedt een keur aan reismogelijkheden naar de meest aantrekkelijke regio’s van het Noorden. We zetten zes populaire reisbestemmingen op een rij, die je komend jaar beslist wilt gaan ontdekken.

 1. Alaska & Yukon
  Een vakantie Alaska is ‘anders’ dan in de andere staten van Amerika. Geniet van de prachtige natuur met bergen, gletsjers, bossen en meren. Wandel door de vele mooie natuurparken, waar je zo maar een wilde beer tegen het lijf kunt lopen. Of neem deel aan een boottocht en probeer walvissen te spotten. Kenmerkend voor deze regio zijn bovendien de vele goudzoekerstadjes en de eindeloze uitgestrektheid van de natuur.
 2. Florida
  Een rondreis door Florida staat in het teken van langgerekte stranden, de wereldberoemde stad Miami, de unieke flora en fauna van de Everglades, de Caribische sfeer op de Florida Keys en natuurlijk Disneyland in Orlando. Met 300 dagen per jaar zon een heerlijke, tropische bestemming.
 3. Hawaii
  Hawaii is Amerika met een vleugje Oosterse mystiek, wuivende palmbomen en wilde brandingen. De eilanden in dit gebied zijn stuk voor stuk bijzonder en hebben elk hun eigen charmes. Een reis om heerlijk te ontspannen; op de prachtige stranden en in één van de uitstekende resorts.
 4. Oost-Amerika
  Het indrukwekkende Oost-Amerika biedt een mooie mix van het stadse leven en uitgestrekte natuur. Een bezoek aan bruisende steden als Washington, Philadelphia, Chicago, New York of Boston is tijdens een reis naar het Oosten een must. Maar ook de natuur is schitterend in dit gebied en ideaal zelf te ontdekken met een auto- of camperrondreis.
 5. The Deep South
  The Deep South staat voor een ongeëvenaarde muzikale beleving. Hier vind je de beroemde muzieksteden New Orleans, Memphis en Nashville. Dans en luister naar blues, dixieland, soul, country & western en rock ‘n roll. Het oude Zuiden herleeft in de staten North- en South Carolina en langs de Missisippi, waar prachtige landhuizen nog getuigen van het rijke leven. De mysterieuze ‘bayou’s’ (moerassen) rond New Orleans herbergen bovendien vele legendes.
 6. West-Amerika
  Los Angeles, San Francisco, San Diego, Las Vegas, de Rocky Mountains en The Grand Canyon; het beste van het Westen ontdek je tijdens een bezoek aan West-Amerika. Onontgonnen natuur, de woestijn en palmstranden in de mix met casino’s en Hollywood; een afwisselende trip gegarandeerd. Ontdek dit gebied op eigen tempo met een huurauto of camper.

Amerika, land van de onbegrensde mogelijkheden. Waar gaat jouw eerstvolgende reis heen?