Ouders van ‘uitgezette meisje’ willen geen geld van KFC

KFC,_Belfast,_June_2010

Er is nog steeds veel onduidelijkheid rond het verhaal van Victoria Wilcher, het meisje dat vanwege haar verwondingen uit een KFC-restaurant zou zijn gezet. De familie weigert in ieder geval het geld dat KFC hen heeft aangeboden.

De familie blijft volhouden dat het incident heeft plaatsgevonden, maar weigert het geld van KFC aan te nemen omdat zij al genoeg hebben gedaan. De familie bedoelt dit in positieve zin, want boos zijn zij niet meer op het bedrijf.

Ondertussen is de familie wel boos op de anonieme bron die twee weken geleden claimde dat het verhaal verzonnen was en dat KFC geen bewijs kon vinden. Volgens de familie hebben meerdere mensen hierna hun giften teruggeëist. Toch blijven de meeste mensen het driejarige meisje steunen en er is zelfs een chirurg in Florida die Victoria kosteloos gaat helpen.

Ondertussen is het onderzoek wat betreft KFC afgesloten. Zij hebben zowel intern als extern het voorval onderzocht en hebben geen enkele aanleiding kunnen vinden dat het incident heeft plaatsgevonden. De familie is momenteel niet van plan om nieuwe stappen te ondernemen.

Lees ook:Verhaal van meisje dat uit KFC werd gezet ‘is onzin’
Lees ook:Duizenden inwoners van Detroit afgesloten van stromend water
Lees ook:Organen van Christina naar meisje in Boston
Lees ook:“Gevecht om gezondheidszorg niet overdoen”
Lees ook:Carter: Republikeinse partij handelt racistisch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.