Categorie: "Amerika"

6 onvergetelijke reisbestemmingen in Noord-Amerika

Route 66, de Grand Canyon, New York; eenmaal een vakantie doorgebracht in Amerika blíjf je dit land maar ontdekken. Zo veel highlights en zo veel variatie, waardoor Amerika de ideale, veelzijdige bestemming is voor iedere reiziger. Of je nu een citytrip naar de Big Apple wilt maken of een rondreis door het Westen van Amerika op de planning hebt staan.

grand-canyon

Tenzing travel is gespecialiseerd in Noord-Amerika en biedt een keur aan reismogelijkheden naar de meest aantrekkelijke regio’s van het Noorden. We zetten zes populaire reisbestemmingen op een rij, die je komend jaar beslist wilt gaan ontdekken.

Batterij leeg? Dan mag je telefoon Amerika niet meer in

3251562210_4bd4074171_z

De TSA (Transportation Security Administration) heeft in opdracht van de Amerikaanse overheid de regels op buitenlandse vluchten richting Amerika nog strenger gemaakt. Zo mogen alle elektronische apparaten die een lege accu hebben niet meer aan boord van het vliegtuig en mag de TSA deze toestellen in beslag nemen.

Onderzoek naar populariteit religie in Amerika

Church_of_the_Heavenly_Rest,_Manhattan,_New_York

De Association of Statisticians of American Religious Bodies houdt elke tien jaar een onderzoek waarbij men kijkt hoeveel aanhangers elke religie grofweg heeft in elke staat van Amerika. Christendom is zoals verwacht de grootste religie, maar welke religie daarna het populairst is verschilt per staat.

Controversieel doodvonnis in Texas uitgesteld

SQ_Lethal_Injection_Room

Na lang beraad heeft het Court of Appeals in Texas besloten om het doodvonnis van Robert Campbell uit te stellen. De beslissing komt tot grote tevredenheid van tegenstanders van de doodstraf die wijzen naar de mislukte executies die enkele weken geleden plaatsvonden in Oklahoma.