Woordvoerder verlaat Bush vanwege lage salaris

Na Karl Rove verlaat nu ook Tony Show, de woordvoerder van het Witte Huis, binnenkort president Bush. Snow heeft een wel heel bijzondere reden: wegens het lage salaris kan hij de rit tot januari 2009 niet uitzitten.

Tony SnowTony Snow werkte vroeger bij FOX News, daar presenteerde hij verschillende radio- en televisieprogramma's, in 2006 werd hij gevraagd als woordvoerder voor het Witte Huis. Het is duidelijk dat het salarisstrookje in Washington er anders uitziet als bij FOX. President Bush deelde zijn werknemers onlangs mee dat iedereen die dit jaar blijft, verwacht wordt tot het einde van zijn ambstermijn te blijven. Karl Rove maakte eerder deze week daarom al bekend liever nu te stoppen, ook Snow geeft nu aan dit te willen. Volgens de woordvoerder red hij het financieel niet om te blijven.

Bij Snow is voor de tweede maal kanker geconstateerd, de behandeling daarvan kost natuurlijk ook geld. "Ik red het niet om tot het einde van de administratie te blijven, dat is gewoon een geldkwestie."

Lees ook:Karl Rove verlaat president Bush
Lees ook:Rove en Clinton vliegen elkaar in de haren
Lees ook:Minister van Justitie Gonzales stapt op
Lees ook:Rove maakt afscheidsrondje langs zondagse talkshows
Lees ook:Volkswoede blijft Karl Rove achtervolgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.