Bill Clinton: ik zal Amerika’s reputatie herstellen

Bill ClintonBill Clinton zal, als Hillary tot president gekozen wordt, een belangrijke rol gaan spelen in het herstellen van Amerika's reputatie. In Londen zei de voormalige president dat hij de wereld wilt laten zien dat de VS weer "open for business" is. Amerika's reputatie kan wel een opknapbeurt gebruiken.

Laten we eerlijk zijn, als iemand Amerika's reputatie in de wereld kan herstellen dan is het Bill wel. Ik ben zelf een groot fan van de voormalige president, naar mijn mening is hij de beste die de VS ooit gekend hebben.

Clinton was in Londen om, net als vorige week in Rotterdam, z'n boek 'Geef, en verander de Wereld' te signeren.

Volgens Clinton heeft Amerika een enorme kans laten schieten toen men, na de aanslagen van elf september, een enorme wereldwijde steun genoot. De VS hadden, net als nu uiteindelijk is gebeurd met Noord-Korea, in een dialoog moeten treden met andere landen.

Overigens zei de president dat andere voormalige presidenten, George W. Bush natuurlijk uitgezonderd, ook moeten helpen met de 'wederopbouw' van de reputatie van Amerika.

Lees ook:“De dag die ons land testte”
Lees ook:President Obama’s speech in New York
Lees ook:Clinton: ik kan Amerika verenigen
Lees ook:Giuliani onder vuur na 9/11-uitspraak
Lees ook:‘Terrorisme in VS moet prioriteit krijgen’

Eén reactie op “Bill Clinton: ik zal Amerika’s reputatie herstellen

  1. bering

    Het maakt niet uit wie de volgende president van de USA wordt, het is toch wel weer 1 uit skull en bones oid (bilderberg)

    De stemmachines worden bijgewerkt en de volgende president gaat 4 jaar een fascistische politiestaat runnen waar alle burgers meer en meer de dupe van worden

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.