Bush sr.: geen genade voor Hillary

George Bush, Jimmy Carter en Bill ClintonOndanks zijn goede "vriendschap" met Bill Clinton zal George Bush senior zijn kritiek op Hillary niet onder stoelen of banken schuiven. In een interview met FOX News zegt de voormalige president dat z'n vriendschap met Clinton forse kritiek op diens vrouw niet in de weg zal staan. "Hij heeft ook kritiek op mijn zoon", aldus Bush.

Bush, die samen Clinton geld heeft ingezameld voor de slachtoffers van de tsunami in 2004 en de orkaan Katrina in 2005, zegt dat hij zich niet al teveel met de verkiezingen zal bemoeien. Toch zal de voormalige president forse kritiek niet schuwen: "Net als dat hij niet op zijn tenen loopt over z'n verschillen met de president, zal ik dat niet doen met Hillary."
 
Het feit dat de familie Bush of Clinton vanaf 1980 tijdens iedere presidentsverkiezing wel op het stembiljet hebben gestaan vindt Bush ook niet raar. "Ik denk niet dat er een soort verbinding tussen de twee families is. Ik denk dat dit komt omdat we beiden politiek gezien op de juiste tijd op de juiste plaats zijn", aldus Bush.

Lees ook:Hillary: een Clinton mag troep Bush opruimen
Lees ook:Clinton pakt Republikeinen aan
Lees ook:Obama: president Clinton staat niet op het stembiljet
Lees ook:“Kritiek op opvolger niet handig”
Lees ook:Obama en Clinton vliegen elkaar opnieuw in de haren

Eén reactie op “Bush sr.: geen genade voor Hillary

  1. Mandy

    Hoewel ik Hillary goed vindt blijf ik het verkeerd vinden dat twee familie’s zoveel invloed hebben. Eerst Bush sr, toen Clinton, toen Bush jr en nu weer een Clinton? Nogmaals, Hillary is een toppertje maar het blijft een rare ontwikkeling.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.