Obama’s (andere) priester klapt uit de school

Michael PflegerDe Democraat is opnieuw "diep teleurgesteld" in een dominee, al is het dit keer niet Jeremiah Wright maar Michael Pfleger. In een speech maakte hij Hillary Clinton belachelijk door onder andere haar tranenspel in New Hampshire te imiteren. Helaas voor Barack Obama deed hij dit in zijn kerk.

Juist, in dezelfde kerk waar Jeremiah Wright wekelijks preekt, naar verluidt zou hij deze dominee zelfs hebben uitgenodigd.

"Ze dacht gewoon altijd, dit is van mij, ik ben de vrouw van Bill, ik ben blank", aldus de dominee in zijn speech. "En toen, vanuit het niets, kwam Barack Obama. En toen zei ze, oh 'godverdomme, waar kom jij vandaan? Ik ben wit, ik hoor te winnen. Er is nu een zwarte man die mijn show steelt."

Daarna deed de dominee haar emotionele moment in New Hampshire na, toen het haar tijdens een bijeenkomst met kiezers even teveel werd; "Ze was niet de enigde die huilde. Er waren zelfs een heleboel mensen aan het huilen", aldus Pfleger.

Obama heeft laten weten "diep teleurgesteld" te zijn in de dominee. "In mijn reizen door het land heb ik gemerkt dat alles dat ons bindt, groter is dan alles dat ons verdeeld", zo zei hij.

Lees ook:Republikeinen vragen om Wright, McCain weigert
Lees ook:Paniekvoetbal; Republikeinen halen Jeremiah Wright van stal
Lees ook:Anti-Obama boeken bestsellers bij Amazon
Lees ook:De echte Jeremiah Wright spreekt, of niet?
Lees ook:Campagne van Obama in onrustig vaarwater…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.