Obama’s overwinningsfeest staat al in de steigers

De verkiezingen duren nog een week of twee, toch hebben de Democraten hun "feest" op vier november al gepland. Geheel in stijl zal Obama's waarschijnlijke overwinningsfeest plaatsvinden in de buitenlucht. Ook moeten de aanwezige media flink in de buidel tasten om een goede plek te bemachtigen.

Obama's overwinningsfeest, dat hij hoopt te kunnen vieren, vindt op het "Grand Park" in Chicago plaats. Zo kunnen tienduizenden mensen deze historische bijeenkomst bijwonen.

Eerder lanceerde Obama z'n presidentscampagne ook al buiten, voor het gemeentehuis in Springfield, in zijn thuisstaat Illinois. Z'n speech tijdens de Democratische conventie vond ook buiten plaats, het Mile High Stadium was hier het decor van.

De Amerikaanse "networks" zijn ondertussen een aantal dollars armer om tijdens het feest een goede plek te krijgen.

Zo betalen ze zo'n 500 dollar voor een plek in de "middle of nowhere". Voor goede plaatsen – met een internetverbinding – betalen ze ruim 1000 dollar.

Ook al hadden ze twee keer zoveel moeten betalen, dan nog hadden ze simpelweg geen keus gehad. Als Obama de verkiezingen wint dan is dat op z'n minst historisch, en dat wil natuurlijk niemand missen.

Lees ook:Iron Man blijft kaskraker in Amerikaanse bioscopen
Lees ook:Hoogste inkomens moeten inleveren
Lees ook:Het is feest op de Universiteit van Georgia
Lees ook:Amerikaanse tv-stations duurder uit door Obama’s speech
Lees ook:Amerikanen willen gezondheidszorg voor iedereen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.