Bill O’Reilly pakt de dames van “The View” aan

De vrouwen van het bekende tv-programma "The View" staan vrijwel altijd garant voor uitgesproken meningen en leuke discussies. Als ze oog in oog komen te staan met Bill O'Reilly gaat het er dan ook hard aan toe.

De uitgesproken presentator van het programma "The Factor" dat op FOX wordt uitgezonden staat er ook om bekend zijn mening duidelijk te kunnen verkondigen.

In het ABC-programma "The View", waar de meeste vrouwen Obama liever in het Witte Huis zien dan McCain, zorgde Bill O'Reilly dan ook voor leuke televisie;

Ik begrijp niet dat we zo'n programma niet in Nederland hebben. Zijn er geen leuke Nederlandse vrouwen die dat kunnen doen? Catherine Keyl, Sylvana Simons, Patty Brard, Loretta Schrijver, Irene Moors, ik noem er maar een aantal.

In de VS staat dit programma in ieder geval dagelijks garant voor de meest uiteenlopende discussies. De huidige verkiezingen komen dan ook uitgebreid aan bod. Zoals ook de controverses rond Sarah Palin;

Onlangs waren ook de beide Obama's, McCain's en Clinton's te gast in het vrouwenprogramma. Voor degene die het programma ook leuk vinden; surf naar YouTube en type "The View" in.

Lees ook:De Tafel van 5 stopt, maar The View niet
Lees ook:Kan Net 5 het succes van The View evenaren?
Lees ook:Bill begrijpt de teleurgestelde kiezers van Hillary
Lees ook:Sarah Palin maakt debuut op FOX News
Lees ook:O’Reilly botst met dames van ‘The View’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.