“Joe de loodgieter” steunt uiteindelijk McCain

Barack Obama en Joe WurzelbacherSinds het derde debat tussen Barack Obama en John McCain is hij de bekendste "plumber" in heel Amerika. In interviews zei hij nog een zwevende kiezer te zijn, toch zei Joe gisteren toch op McCain te stemmen, Obama is immers een "socialist".

Joe Wurzelbacher zou inmiddels zelfs campagne aan het voeren zijn voor de Republikeinen in zijn thuisstaat Ohio.

Opzich niet zo gek, gezien hij een geregistreerde Republikein is, maar eerder weigerde hij echter samen met McCain campagne te voeren. Hij zei nog te "twijfelen" tussen de twee kandidaten.

Maar nu heeft hij Obama definitief afgeschreven. Waarom? Hij denkt dat Obama van Amerika een socialistisch land zal maken, ook zou hij de belastingen van de middenklasse verhogen.

Wie "Joe de loodgieter" is? Hij werd wereldberoemd toen McCain hem als voorbeeld gebruikte in het derde debat met Obama;

Sindsdien staat zijn leven op z'n kop. Journalisten doken in zijn leven en kwamen erachter dat hij niet over de juiste papieren beschikt om loodgieter te zijn. Ook zou hij flink in het rood staan.

Joe zelf was uiteraard "not amused". Volgens hem kan je politici niet eens meer normaal een vraag stellen, en dat was het enige dat hij deed toen Obama zijn woonplaats bezocht;

Lees ook:“Joe de loodgieter” wil weer een “gewone Joe” zijn
Lees ook:Amerika stort zich massaal op Joe de loodgieter
Lees ook:Breaking News; Joe de loodgieter laat van zich horen
Lees ook:Obama pakt McCain aan op “negatieve campagne”
Lees ook:Obama en McCain hebben hun gevoel voor humor nog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.