De Obama’s scoren, en de tv-zenders weten het

De familie Obama is bij een groot deel van de VS razend populair. Vandaar ook dat de Amerikaanse televisiezenders geen kans onbenut laten om verslag te doen van de laatste familieperikelen. Wat kan ons die economische crisis schelen? We willen maar een ding weten; welke hond gaan ze kopen?

Tijdens ieder interview wordt de Obama’s gevraagd of ze die hond al hebben uitgekozen, ze hebben het de kinderen immers beloofd.

“Ik krijg meer advies over onze nieuwe hond dan over mijn economische voorstellen”, aldus Barack Obama. Dit komt vooral omdat deze persoonlijke verhalen scoren. Zo wordt er uitgebreid bericht over de nieuwe school waar de kinderen van Barack en Michelle Obama naar toe gaan.

Zo stuurde de zender ABC hun kanon Barbara Walters voor een “persoonlijk interview” naar Barack en Michelle. Tientallen miljoenen Amerikanen schakelden in;

 

Ook een bezoek aan de plaatselijke voedselbank in Chicago, waar de Obama’s traditiegetrouw ieder jaar even komen helpen, kan niet meer zonder veel media-aandacht gepaard gaan;

Je kunt wel stellen dat de Amerikaanse media verliefd zijn op de nieuwe familie die het Witte Huis gaat betrekken. De grote vraag is natuurlijk; voor hoe lang nog?

Lees ook:Is Barney boos dat hij z’n plaats moet afstaan?
Lees ook:Obama heeft “spijt” van dochters op TV
Lees ook:Amerika weer in de ban van Halloween
Lees ook:Ook de kids gaan mee op campagne…
Lees ook:Nieuwe “First Family” is de koffers aan het pakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.