Kijktip: Al Gore bij David Letterman

Gewoon, omdat het kan: een tv-tip. Vanavond schuift Al Gore aan in de talkshow van David Letteman. Vanavond om 23:00 bij tv-zender Het Gesprek.

De voormalige vice-president zal met Letterman praten over zijn strijd voor een beter klimaat. Ook het prille presidentschap van Obama zal aan bod komen.

Natuurlijk kijken de echte die hards de uitzendingen van Letterman gewoon op het internet. Maar omdat niet iedereen dat doet plaats ik toch deze tip even.

De programmapagina van Het Gesprek zegt zelf:

“Letterman ontvangt voormaling Vice President Al Gore in The Late Show. Al Gore is bekend als Amerikaanse milieuactivist en voormalig politicus. Hij was Vice President van Amerika van 1993 tot 2001. Hij is auteur en zakenman, hij was senator en heeft gewerkt als journalist. In 2006 heeft hij de populaire documentaire An Inconvenient Truth gemaakt, waarmee hij een Academy Award won in 2007. Ook heeft hij het boek An Inconvenient Truth: The Planetary Emergency of Global Warming and What We Can Do About It, geschreven. Dit boek heeft een Grammy Award gewonnen voor Best Spoken Word Album in februari 2009.

Kijken dus, vanavond om 23:00 naar Het Gesprek. Overigens zendt deze zender iedere werkdag The Late Show van David Letterman uit.

Lees ook:Letterman raakt een gevoelige snaar bij Palin
Lees ook:President Obama houdt het serieus bij Letterman
Lees ook:Clinton te gast bij David Letterman
Lees ook:Ja hoor: Letterman biedt opnieuw excuses aan
Lees ook:Letterman nu zelf spot van collega’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.