Merry Christmas everyone!

Vanaf deze plek wens ik iedereen fijne feestdagen toe. De kerstdagen zijn één van de mooiste van het jaar, dus geniet ervan. Ik vier zelf extra feest, omdat ik op deze dag nog jarig ben ook. Ik weet het; heel lastig. Maar vooral ook heel erg sfeervol.

Na de kerstdagen is amerika.blog.nl er uiteraard weer om je te voorzien van het laatste nieuws uit de Verenigde Staten van Amerika. Blijf deze site dus dagelijks in de gaten houden, ook in 2010.

Want ook in het nieuwe jaar blijft er veel te volgen vanuit de VS. Zo zal president Obama in januari de hervormingen van de gezondheidszorg willen realiseren. Lukt dit, dan is dit een historische prestatie. In het najaar vinden er vervolgens tussentijdse congresverkiezingen plaats. Het zal de eerste grote vuurdoop van de president worden. Er staat ons dus flink wat politiek vuurwerk te wachten.

Hoewel deze blog veel aandacht besteed aan maatschappelijke en politieke onderwerpen, kan je ook voor het laatste nieuws uit de Amerikaanse media, sport en andere zaken terecht op deze blog. Ook in 2010.

Maar nu is het kerst. Geniet ervan. In dit kader een tip: want niet alleen wij, maar ook de kerstman gaat met zijn tijd mee. Je kan de goedheiligman nu zelfs op internet volgen. CNN stond stil bij deze ontwikkeling:

———

Nieuw: Amerika.blog.nl op Twitter! Krijg dagelijks de belangrijkste berichten van deze blog via je Twitter-account. Ga naar twitter.com/raymondmens en meld je aan.

Lees ook:Blijf in december op de hoogte, via Twitter
Lees ook:Ook in juni volg je amerika.blog.nl op Twitter
Lees ook:Dagelijks updates over de USA
Lees ook:Volg amerika.blog.nl op Twitter, ook in 2010
Lees ook:Het belangrijkste nieuws uit de VS, ook op Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.