Wat is jouw favoriete aflevering van Larry King?

Dat is de vraag die CNN al haar kijkers stelt. Want binnenkort bestaat het programma Larry King Live, dat ook in Nederland op CNN wordt uitgezonden, 25 jaar. Eerlijk is eerlijk: de keuze aan legendarische momenten is groot.

Zo sprak King de afgelopen jaren met niemand minder dan Frank Sinatra (in 1988), Marlon Brando (1994), Bill Cosby (1997) en Johnny Cash (2002).

En dan heb ik het nog niet eens over de presidenten Carter, Reagan, Bush (junior en senior), Clinton en Obama. Ook hield hij vele debatten in aanloop naar presidentsverkiezingen, onder andere tussen de Republikeinen John McCain en George W. Bush (2000).

Op cnn.com kan je stemmen op je favoriete fragmenten, en deze tevens terugkijken. Heb jubileum van King wordt volgende week uitgebreid gevierd op CNN.

Hieronder mijn favoriete aflevering: een debat tussen zakenman Ross Perot en vice-president Al Gore. De aflevering was met 16 miljoen kijkers het best bekeken programma uit de geschiedenis van CNN. Het onderwerp is de invoering van NAFTA:

Lees ook:Kijkcijfers van CNN dalen verder
Lees ook:Amerikanen voor de buis voor slotaflevering LOST
Lees ook:YouTube: een schat aan informatie
Lees ook:De Tafel van 5 stopt, maar The View niet
Lees ook:Nieuwe televisieseizoen barst keihard los

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.