Ontmoet de jongeren van Jersey Shore

In Nederland is Oh Oh Cherso een kijkcijferhit. Het programma is afgeleid van het Amerikaanse Jersey Shore, dat wordt uitgezonden door MTV. Bekijk een interview met de hoofdrolspelers.

In Jersey Shore, dat eind 2009 voor het eerst op de Amerikaanse televisie te zien was, worden acht jongeren gevolgd tijdens hun zomervakantie aan de kust van New Jersey.

Ook in de VS werd het een hit; met de hoogste kijkcijfers ooit voor een serie van MTV. De zender besloot daarom een tweede seizoen van de serie te maken. Sinds deze zomer zijn de jongeren te zien vanuit een andere badplaats: Miami.

RTL 5 zal voor de Nederlandse versie waarschijnlijk hetzelfde doen. Vorige week meldden Nederlandse media al dat Oh Oh Cherso een vervolg krijgt met een wintersporteditie.

Enkele weken geleden zorgde de Amerikaanse versie van dit programma voor flink wat opschudding toen één van de dames, met de aparte bijnaam Snookie, tijdens een ruzie in haar gezicht geslagen werd. Het showbizzprogramma Entertainment Tonight was er als de kippen om een interview af te nemen:

Hoewel een deel van de VS in de ban is van de serie kent niet iedereen de feestende hoofdrolspelers. Zo wist president Obama niet wie Snookie is. Het is denk ik verstandig dat we dit zo houden.

Lees ook:Jongeren van ‘Jersey Shore’ gaan de grens over
Lees ook:Ook Amerikanen kijken meer tv
Lees ook:Hulde voor Jan Jaap van der Wal
Lees ook:Bristol Palin doet mee aan DWTS
Lees ook:President Obama’s optreden bij The View

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.