Eerste schep in museum president Bush

Middels een plechtige ceremonie is gisteren de eerste schep in de bouw van de George W. Bush Presidential Library gegaan. Bekijk de plechtigheid.

Vrijwel het gehele team dat president Bush in het Witte Huis steunde was bij de ceremonie aanwezig; zo spraken Condoleezza Rice (minister van BuZa) en Dick Cheney (vice-president) over het belang van het ‘museum’.

President Bush’ eigen Presidential Library komt te staan in het Texaanse Dallas. Hier kunnen bezoekers alle documenten, foto’s en prularia uit zijn jaren in het Witte Huis bewonderen. Andere voormalige presidenten, waaronder Ronald Reagan en Bill Clinton, hebben ook een dergelijk museum in hun thuisstaat.

Bekijk de reportage van CNN:

Lees ook:De langzame comeback van president Bush
Lees ook:Niets dan lof voor president Bush
Lees ook:President Bush: ik hield vast aan mijn waarden
Lees ook:Officiële familiefoto Obama’s onthuld
Lees ook:Nieuwe rechter Kagan ligt onder de loep

Eén reactie op “Eerste schep in museum president Bush

  1. FORC

    Het Presidential Center omvat meer dan een museum met “prullaria”. Zo wordt ook een Insitute opgericht dat lezingen organiseert over diverse onderwerpen, zoals economie en onderwijs, terwijl verder veel wordt gedaan om goede doelen te promoten en te sponsoren. Kern van het verhaal is de mondiale verspreiding van vrijheid op alle gebied.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.