Verhaal van meisje dat uit KFC werd gezet ‘is onzin’

KFC,_Belfast,_June_2010

Er was een hoop tumult toen enkele weken geleden het nieuws naar buiten kwam dat de driejarige Victoria Welcher een KFC-restaurant in Jackson, Mississippi, was uitgezet. Dit zou zijn gebeurd vanwege littekens die zij op haar gezicht had en die volgens de eigenaar de klanten zou hebben afgeschrikt. Nu beweert echter een anonieme bron dat het verhaal verzonnen is.

Volgens de bron zou het verhaal niet kloppen. De oma van Victoria zei tijdens de aangifte op het politiebureau dat het incident op 15 mei had plaatsgevonden, maar volgens camerabeelden waren zij die dag helemaal niet binnen gekomen. Daarnaast beweerde de oma dat zij eenmaal binnen een ijsthee en een bakje aardappelpuree had besteld. Ook van deze bestelling is op de desbetreffende dag echter niks terug te vinden, aldus de bron.

De KFC weigert commentaar te leveren maar zegt wel dat zij nog geen bevestiging hebben dat het incident daadwerkelijk heeft plaatsgevonden. Ook de familie Welcher wilde geen commentaar geven op de nieuwe aantijgingen. Ondertussen heeft de familie al 135,000 dollar ontvangen van mensen die hun wilde steunen na het incident. Daarnaast heeft de KFC beloofd dat het 30,000 dollar zal doneren om de medische kosten van Victoria te dekken, ook als het verhaal niet waar blijkt te zijn.

Bron: USA Today

Lees ook:Ouders van ‘uitgezette meisje’ willen geen geld van KFC
Lees ook:‘Bin Laden-jager’ houdt Amerikaanse media in greep
Lees ook:Puppy rijdt auto het water in
Lees ook:President Obama als commentator
Lees ook:Obama in de fout over Nazi-verleden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.