YouTube is lastig, maar vooral ook handig

YouTube is voor veel kandidaten een blok aan hun been, er doen namelijk regelmatig video's de ronde waarin ze dingen zeggen waar ze liever niet meer aan herinnert willen worden. Toch zien ze, sluw als ze zijn, toch vooral de voordelen van de website. Hier een aantal inmiddels 'klassieke' video's.

Voor Mitt Romney is YouTube vooral erg lastig. Zo staan er wel heel veel filmpjes waarin hij zwaggelt over zijn abortusstandpunt. Wat doe je dan? Juist; je plaatst een extra filmpje waarin je alles even corrigeert:

Hillary Clinton maakte samen met haar man Bill een leuk filmpje in de stijl van de laatste scene van de The Sopranos. Erg handig, zo komt ze namelijk meteen van haar humorloze imago af:

Ron Paul is de koning van YouTube, zijn video's zijn het meest bekeken van alle kandidaten. Hij plaatst vooral veel fragmenten van zichzelf in debatten waarin de verschillen met zijn tegenstanders duidelijk naar voren komen. Dat geld ook voor deze confrontatie met Rudy Giuliani, die al honderdduizenden keren bekeken is:

Lees ook:Hillary’s nieuwe film!
Lees ook:Barack Obama en Ron Paul blijven scoren op YouTube
Lees ook:De kracht van YouTube
Lees ook:Obama en Paul meest populair op YouTube
Lees ook:Hillary wint CNN/YouTube-debat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.