Reclamespotjes van McCain sterk en lachwekkend tegelijk

Britney SpearsWanneer je minder dollars hebt dan je tegenstander moet je ludieke acties verzinnen om in het nieuws te komen. Dat doet McCain in ieder geval goed, zo lanceerde hij een spotje waarin hij Obama's populariteit op een rij zet met die van Paris Hilton en Britney Spears. Misschien zwak, maar ook slim.

In de nieuwe commercial maakt John McCain de rondreis van Obama en z'n schreeuwende supporters belachelijk. Hij mag dan evenals de dames Hilton en Spears populair zijn, maar is hij wel klaar voor het presidentschap? Volgens McCain niet;

Natuurlijk, ik vind de commercial ook eerder zielig dan relevant. Het is slechts een afleiding van waar het echt om moet gaan; de slechte economie, hoge benzineprijzen en de oorlog in Irak.

Maar je kunt zeggen wat je wilt, het spotje is wel treffend. Al meer dan een miljoen mensen keken er naar op YouTube, en de media in de VS vullen hun talkshows ermee.

Eerder al kwam McCain's spotje "Love", waarin hij stelde dat veel journalisten in de VS verliefd waren op Obama, ook uitgebreid in het nieuws. En dat is simpelweg slim.

Obama kopte de bal uiteraard in met een ijzersterke reactie. Volgens de Democraat laat dit zien dat hij geen antwoord heeft op Amerika's problemen;

Lees ook:Familie Hilton “woedend” op McCain
Lees ook:“Zelfs Karl Rove vindt het te ver gaan”
Lees ook:YouTube-kanaal van Oprah is een succes
Lees ook:Obama lanceert nieuwe aanvallen op McCain
Lees ook:De kracht van YouTube

Eén reactie op “Reclamespotjes van McCain sterk en lachwekkend tegelijk

  1. Mark

    De reactie is inderdaad sterk, en zegt ook wel wat over de staat van McCain’s campagne. Hij kan hem beter aanpakken over z’n belastingverhogingen, of het succes van The Surge.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.