Obama slaat terug met commercial over de economie

Wall StreetDe Democraat staat nu op een achterstand in de peilingen, en dus moet er snel wat gebeuren om dat recht te zetten. Nadat McCain in een spotje zei dat Obama's economische plan een "ramp" was slaat de Democraat nu terug. McCain zou zelf veel te weinig verstand hebben van de economie.

Obama, die vooral de middenklasse aanspreekt in zijn nieuwe spotje, beschuldigt McCain ervan de economische situatie volledig verkeerd in te schatten;

Het is voor de Democraat te hopen dat de economie het belangrijkst blijft voor de kiezers, hier scoort hij namelijk goed in. Wanneer 't om bijvoorbeeld het bestrijden van terrorisme gaat, scoort McCain weer vele malen beter.

Dit is ook een van de redenen waarom de Republikein Obama vorige week nog beschuldigde van het veroorzaken van een "economische ramp" met zijn programma.

Volgens de laatste polls staat de Republikein nu nipt voor op Obama, iets dat ervoor heeft gezorgd dat de Democraat feller uit gaat halen naar zijn tegenstander.

Lees ook:McCain: Obama zorgt voor “economische ramp”
Lees ook:Obama nog steeds heer en meester op YouTube
Lees ook:Obama en McCain kibbelen over de economie
Lees ook:McCain voelt Obama’s hete adem in Zuidelijke staten
Lees ook:John McCain: Moslims zijn ongeschikt om VS te leiden

Eén reactie op “Obama slaat terug met commercial over de economie

  1. Don Klerkx

    Bill Clinton zei het in 1992 al: “It’s the economy, stupid”. En hij heeft gelijk gekregen. Niets is voor een Amerikaan zo belangrijk als zijn eigen portemonnee.
    Het is voor Obama alleen maar te hopen dat de leiders van Iran en Irak zich de komende “gedeisd” houden. Want dat zou natuurlijk koren op de molen van McCain zijn en kan hij – gemakkelijk zelfs – de overwinning binnenslepen.
    Dus voor Obama toch maar Joe Biden – buitenlandspecialist bij uitstek – als VP??

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.