McCain: Obama zorgt voor “economische ramp”

Wall StreetWanneer Barack Obama aan de macht komt zal de Amerikaanse economie een "ramp" tegemoet gaan, aldus John McCain. Met name Obama's plannen om veel belastingen te gaan verhogen, zo zegt de Republikein, zullen desastreus uitpakken voor vele gezinnen. Bekijk hier z'n nieuwe commercial.

Het spotje, genaamd "Taxman", probeert net als een aantal eerdere commecials van McCain als doel om de "echte Obama" te laten zien. En die "echte" Obama wil vooral veel belastingen verhogen, aldus de Republikein.

SkylineHij mag dan een "beroemdheid" zijn, hij is volgens McCain niet klaar om president te zijn.

Volgens de Republikein stelt de Democraat in zijn voorstel voor om enkele belastingen van de middenklasse te verhogen, ook zouden de benzineprijzen flink omhoog gaan.

De boodschap is duidelijk; met Obama bent u vele malen duurder uit, en dan hebben we het nog niet eens over de totale economie. Die is op weg naar een "economische ramp" met Obama aan het stuur;

McCain speelt hiermee in op het feit dat de economie nog altijd het belangrijkste onderwerp tijdens de verkiezingen is. Als hij erin slaagt om Obama neer te zetten als een "tax and spend Democrat" kan dat voor veel kiezers een reden zijn om niet op hem te stemmen.

Lees ook:Obama slaat terug met commercial over de economie
Lees ook:Staten halen meer belastingen op
Lees ook:Deal over belastingverlaging op handen
Lees ook:‘Belastingen allerrijksten toch verlengd’
Lees ook:“Joe de loodgieter” steunt uiteindelijk McCain

2 reacties op “McCain: Obama zorgt voor “economische ramp”

  1. Don Klerkx

    Hoor wie het zegt !! De Republikeinse Partij, nu acht jaar aan de macht,is er in geslaagd van een florerende maatschappij ee kwakkelende te maken.Niet dat deze kritiek van McCain me verbaast, integendeel, de Republikeinen zijn meester in dit soort campagnes.
    Nog erger is dat ze soms nog uitermate effectief blijken te zijn ook. Het wordt dus wel degelijk oppassen voor Obama, alle polls ten spijt.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Meaux

    Bah, republikeinen weer. Ze weten dat hun plannen slechter zijn, en dus gaan ze maar leugens over de tegenstander verzinnen. Wanneer gaat McCain nou eens spotjes maken over zijn plannen, ipv over Obama.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.