“Ik weet niet wat te doen…”

Het zal je maar gebeuren; een vliegtuig stort neer op je huis en daardoor verlies je je vrouw en kinderen plus je schoonmoeder. Het overkwam Dong Yon Yoon, in wiens huis afgelopen week een F-18 crashte .

De piloot van het gevechtsvliegtuig verloor de macht over z’n toestel. Hierdoor stortte het midden in een woonwijk van San Diego. De hulpdiensten waren snel ter plaatse, maar voor Yoon’s familie kwam iedere vorm van hulp helaas te laat.

Yoon heeft uiteraard een flinke klap te verwerken gehad. Hij staat er ineens helemaal alleen voor. Hij zegt “niet boos” te zijn op de bestuurder van het vliegtuig;

 

Bij zo’n ongeval wordt duidelijk hoe tragisch dit soort dingen zijn. Als er een Boeiing 747 neerstort vallen er honderden doden, maar toch maakt ‘een getal’ minder indruk dan dit geval dat nu toevallig alle aandacht krijgt. Het herinnert je eraan dat ieder nummer voor een familie aan verdriet staat.

Lees ook:Ouders van ‘uitgezette meisje’ willen geen geld van KFC
Lees ook:Giuliani: laat mijn familie met rust
Lees ook:President Bush en “de schoen”, een treffend eindbeeld
Lees ook:Officiële familiefoto Obama’s onthuld
Lees ook:Bush verruimt het luchtruim voor feestdagen

Eén reactie op ““Ik weet niet wat te doen…”

  1. Nicky

    Ik hoop dat deze man nog ooit gelukkig wordt, respect voor hem dat hij helder na-denkt en niet zoals een bepaalde bevolkingsgroep meteen gaat rellen en met het vingertje wijzen.

    Ongeluk zit in een klein hoekje!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.